Someone please call 911

Igår var Moses med föräldrar här och åt middag, mitt i efterrätten hör vi brandbilen komma åkandes med siren och allt. Automatlarm på sjukhuset tänkte vi, brukar vara det emellanåt, ända tills Moses föräldrar säger "nä, men de kör ju in här!", ja,ja men det är säkert någon knäppis i grannhuset då som har tjuvlarmat, "nä, de kör in till det HÄR huset" säger de då. Så vi gick fort ut på balkongen och efter ett tag ser vi hur rök stiger upp under grannbalkongen, vid det här laget tycker vi att det börjar bli dags att gå ut. Så av med kaffekokaren, på med kläderna till barnen, plocka ihop mobil och plånböcker och ner för trapporna. Efter första trappan möter vi 3 brandmän i full mundering och rökmask. Först vinkar de upp oss för att sedan be oss gå ner, sagt och gjort så fortsätter vi färden ner för ALLA fem trappor. Ute står hälften av alla boende i huset, polis och ambulans. Efter en kvart ungefär ropar en av brandmännen att allt är ok och att vi kan gå in igen, tydligen var det en av grannarna som hade torrkokat någonting, men jisses vad rök det var i hela huset!

Idag har vi varit och grillat hos Andre och Lena, sist vi var där så kröp Sixten och idag önskade vi nästan att han fortfarande gjorde det, för det var ett helt projekt att hålla reda på två buskillar. Sigge hittade ett äppelträd och åt alla sura, halvfärdiga äpplen, så det ska bli spännande och se hur hans mage är imorgon.

Imorgon är det min sista semesterdag *suck*

Ps. Om du är i nöd ring INTE 911 fick höra på jobbet tidigare om en kille som gjorde det och sen blev förbannad för att ingen svarade trots idogt ringande. Ända tills en polare upplyste honom om att det är 112 man ringer i europa ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0