Det ska börjas i tid...

För sixten finns det bara ett sätt att lösa på problem på och det är våld. Fungerar inte det så går det säkert med lite mer våld. Behöver jag säga att trappgrinden är ett evigt gissel för honom, men envis som han är så sitter han och skakar galler varenda dag.
image42
Sigge i full action.

Han har också talang för att bli en framtida ficktjuv. Huxflux sitter han och tuggar på pappersbitar man nyss har haft i fickan. Så medans man är fullt upptagen med något annat har den lilla rackaren smygit ner handen i fickan och snott det man har där. För att inte tala om den gången han snodde ett kexpaket från våran lokala mataffär. När vi kommer ut ur affären märker vi att han har kexpaketet i knäet i vagnen och den var inte betald. Om det fortsätter så här kommer vi få lösa ut honom ett otal gånger när han sitter och skakar galler någon annanstans :-)

Får passa på att gratta min svägerska jessica som fyller år idag. För att skona hennes svaga hjärta nu när hon har uppnått en ansenlig ålder ska jag inte nämna vad siffran är :-) Det är bara sex år mellan henne och Ante så så farligt är det inte. Hur som helst så hoppas jag att hon har haft en toppendag! På tal om ålder så börjar man inse att man har uppnått medelålder när man står och lagar köttsoppa till middag som vi gjorde idag. Första gången som vi gör det själva och det blev faktiskt nästan som mammas och svärmors.

Nu är det dags att hoppa i säng. Föråldrad i förtid som jag är ska jag upp och baka muffins med vaniljsås och hallon imorgon på morgonen. Vilket jag ALLTID gör varenda torsdag- eller ändå inte. Skälet till att jag ska göra denna uppoffring är att Lena, André och Noah kommer imorgon. Känns som nu när man är vuxen och har barn så funkar det inte med Mariekex och köpt vaniljlängd längre utan nu ska det vara hembakat fikabröd (eller glasstårta, när man inte orkar vara duktig).

 

Kommentarer
Postat av: Reanna

Gud vilken söt bild! :]

2008-04-30 @ 22:35:50
URL: http://jusstmoi.blogg.se
Postat av: Jessica

Tack ska du ha Linda!!! Födelsedan blev trevlig förutom eländig värk i örat och i käken, krämporna kommer med åldern:( Sixten är verkligen ett charmtroll. Ha det bra nere i Kalmar. Kram

2008-05-01 @ 09:44:16
Postat av: Lindakott

Reanna: Tack :-)
Jessica: Tråkigt med värk, kanske dags för löständer? :-)

2008-05-01 @ 14:02:07
URL: http://lindakott.blogg.se
Postat av: Emma

Kom naken till bröllopet :)Just det, skulle fråga dig om ni tar med burkmat till Sigge eller om han vill ha barnmeny, köttbullar och potatismos? själva middagen blir väl inte förrän 18.00 - 18.30 tror jag så ni vet hur ni ska planera. Det är ju lite tricky när man har barn... dom är absolut inte rutinmässiga under såna dagar... Men det behöver dom å andra sidan inte vara, det är det som gör det hela unikt!! puss

2008-05-01 @ 19:56:57
URL: http://emmahalme.blogg.se
Postat av: Lindakott

Emma:Köttbullar och potatismos blir nog jättebra.Vi tar nog med lite välling och dylikt med utifall att... Ja, barn är ju som de är, få se om han har tid att äta ens (som om det skulle vara ett problem, han äter ju t.o.m. smulorna under bordet). Tror inte det hade uppskattats om vi kom med fikonlöv endast. Det hade nog dragit uppmärksamheten från er, det är inte ofta man får se valrossar på torra land numera :-)

2008-05-01 @ 22:23:30
URL: http://lindakott.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0