We don´t need an education

Jaha, då var man tillbaka i skolan igen och den är sig fortfarande sig lik, tanten i fiken är fortfarande densamma. Det enda nya är att salladen numera inte innerhåller någon pasta, men god var den iallafall. Så nu är ni uppdaterade Emma och Sofia. Idag var första dagen och den första vetenskapliga artikeln...tacka gud för tipset av sidan tyda, vi fick av en annan kursare då mitt engelska lexikon är nerpackad. Visste ni att de f.ö. har ändrat kurspoängen? Nu för tiden består en termin av 30 poäng och inte 20, snacka om att man blir förvirrad! Nä, det var bättre förr :-)


Kommentarer
Postat av: Veronica

Har du börjat plugga? Kram

2009-02-23 @ 21:12:51
URL: http://helgumvera.blogg.se/
Postat av: Spiro

Mäh, pastan gör ju halva slladen!

2009-02-24 @ 07:50:46
URL: http://spiro.blogg.se/
Postat av: Emma

Tack för uppdateringen, det kommer väl flera?? :) Vad är det du läser nu och jobbar du samtdigt? P&Kps, du kanske redan sagt det men då har jag helt glömt bort det.... nyfiken

2009-02-24 @ 12:24:42
URL: http://emmahalme.blogg.se/
Postat av: anna

aha!

en till gamma klasskamrat här alltså, spännande!

är du fortfarande kvar i Kalmar och pluggar?

kul att se att du har en Sixten du med - himla fint namn det där.

nu kommer även jag att följa din blogg.

Anna från Kalmar-klassen

Postat av: Linda

Veronica & Emma: Jag har turen att få gå en 7.5 poängs kurs om kvinnor och barn i vålds-och missbruksmiljöer. Jobbet betalar :-)Jätteroligt och intressant, synd bara att "alla" andra är 50+ och jobbar inom kommunen och alla pratar om sina gedigna erfarenheter och att "man måste känna sig själv (och det kan man bara göra genom erfarenhet tydligen) för att verkligen MÖTA dessa kvinnor/barn/män"Spiro: Ja, jag vet!Anna: Kul att du har hittat hit med! Ja, Sixten är ett toppennamn :-) Japp, vi tänkte inte bli kvar men vi blev det på något sätt. Har du kontakt med någon annan från klassen?

2009-02-24 @ 19:51:27
URL: http://lindakott.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0