*vinkevink*

Idag efter dagis sprang Sixten efter att par småfåglar och ropade "hej" samtidigt som han vinkade allt vad han kunde för att flirta in sig hos dem. Tyvärr fick det inte den önskvärda effekten som han ville, utan de hoppade undan illa kvickt och försvann.

Efter maten försökte han klippa bort sidospeglarna på sin leksaksambulans med kökssaxen. Han tyckte uppenbarligen att de var överflödiga.

Ibland skulle man bara vilja för en sekund förstå hur de tänker och vad som händer där bakom allt hår. Det är verkligen de små sakerna som får en att skratta. Som en legobit i sängen, eller en plastorm som kommer flygande framför ögonen på en på morgonen ivrigt påhejad av ett "tssss" som är Sixtens ormläte.

Innan jag (vi) fick Sixten trodde jag det var de stora grejerna som betydde något och att det skulle vara så med barn med, men det är precis tvärtom. Man kan ha haft en skitdag, där hela familjen är trötta och griniga och man har fått kämpa om precis allt. Men sen när lugnet har sänkt sig på kvällen (läs:när Sixten har somnat) sitter man där och skrattar åt det roliga som har hänt under dagen och konstaterar förnöjt att man har haft en bra dag, idag igen...

Kommentarer
Postat av: Veronica

Ja, det gäller att ta vara på vardagens små guldkorn. Kan va lätt å missa dom i dagens stress!! Ha en skön tisdag. Själv är jag dyngförkyld å ska i väg å jobba nästan 10 timmar strax. Inte så lockande..men men får gå. Kram

2009-03-03 @ 08:36:00
URL: http://helgumvera.blogg.se/
Postat av: Emma

Så sant så sant!!! Dom är så fina/finurliga/härliga/underbara, våra barn :)

2009-03-03 @ 18:51:33
URL: http://emmahalme.blogg.se/
Postat av: Linda

Veronica: Vet hur det känns, tycker man är jämt förkyld nu för tiden och trött. Tur att man inte är man för då hade ante slängt ut en för länge sedan :-), hur är det med axeln?Emma: Ja, det är dom och man är inte alls opartisk i den frågan :-)

2009-03-03 @ 19:39:12
URL: http://lindakott.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0