Sjukhus

Var på barnakuten idag för att kolla upp Sigges feber. Inget konstigt i öron/hals eller urin. Men de tog en massa prover så vi får se vad de visar. Annars finns det inte så mycket att göra än att vänta ut febern, igen. Är så konstigt att han får feber en gång i veckan och läkaren kunde inte säga så mycket om det innan hon fått labsvaren. De skulle höra av sig om det var något alarmerande ikväll, men det har de inte gjort så det är ju positivt. Får se när man får svaren då... Annars har vi haft en pigg kille när Alvedonet väl börjar verka. Han var helt lyrisk på sjukhuset över alla spännande grejer som var där. Roligast var nog magpumpartratten, vilket man hoppas att han inte behöver använda det den är till för om sådär 15 år :-) Nu nöjde han sig med att dunka den i väggen alt. i golvet. Idag fick han smaka lite av glassen vi köpte igår och det var en hit. Han satt på golvet med skeden i högsta hugg och försökte få ut det absolut sista bottenskrapet ur tallriken efter att ha plockat upp de större bitarna med ena handen.  Han verkar tycka lika mycket om det som far sin, fast än så länge behöver han inte tänka på (o)nyttigheten med glass :-) Jag och Ante har börjat småträna lite, det går jättebra med tanke på att vi drog en pizza eftersom inte orkade laga mat idag när vi efter 3 h väntande på sjukhuset äntligen fick gå. Men man får se det som livskvalitet :-)

Jobb imorgon, börjar bli lite nervös och ångra att jag inte gått brevid lite mer, men nu är det försent...Säkert blir det en kaotisk dag imorgon med, damn it! Sen är det inte så roligt när Sigge är sjuk med, trots att ante fixar det galant, men man har ju halva huvudet hemma.


Kommentarer
Postat av: Emma

nämen inte visste jag att lille sigge hade feber så ofta! Stackarn!! Hoppas det är något normalt, håller tummarna!! Skönt att han tog det med ro att vara på sjukhuset!! Hur är det att vara tillbaka på jobbet, I'm back, u know it, haha. Jag längtar inte till jobbet än precis... skulle kunna tänka mig att göra något helt annat än jobba med människor ibland. men så är det... PUSS tänker på er :)

2008-05-05 @ 21:48:03
URL: http://emmahalme.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0