Höstpyssel

Igår mötte jag och Sixten ett gäng gamlingar i rullstol som antagline var ute och fick sin årliga rullstolspromenad (för att citera Ante). De var säkert 10 st- alla med rullstol. Vid ett tidigare tillfälle har jag förklarat så pedagogiskt det bara går att vissa sitter i rullstol för att de har ont i benen för honom, vilket jag helt hade glömt bort tills Sigge pekar och säger med ömkande röst "aj,aj benen" till VARENDA en i rullstol. När de hade gått försökte jag än en gång förklara att alla inte har ont i benen som sitter i rullstol utan de kan vara så tröttta i dem med. Ja, varför ska man göra det lätt för sig?

Både jag och Ante har varit lediga i helgen och vad har vi gjort, jo, grävt och grävt, tror aldrig jag har grävt så mycket som jag har gjort det senaste halvåret. Nu är det blommor och träd som ska flyttas och rabatter som ska göras om. Det tragiska är att det inte är NÅGON som märker allt slit vi har gjort, otack är världens lön, eller? Ante la den bästa kommentaren igår kväll efter helgens sista slit "det hade ju varit kul nu om allt vi har planterat om dör..." och jag som inte ens har haft den tanken. Fast pengar till en ny trädgård finns förhoppningsvis på banken för i våra fickor finns de inte!


...och moppa i Kiruna

Sixtens mommo har varit på besök och blev genast en given hit, så pass att jag som annars är den outbytbara nr 1, drastiskt blev nedflyttad till plats nr 2. Ante den stackaren han blev bottenplacerad och fick inte göra ett dugg, det var bara mommo som gällde, hon skulle lägga honom, byta blöja, leka etc. Jag fick på nåder torka han i rumpan efter att han gjort nr 2 och det var endast för att mommo just då var ute på gården. Till råga på allt hade han bestämt sig för att följa med henne i flygplanet hem. Jag och Ante kunde stanna hemma och när jag påpekade att jag då kommer sakna honom jättemycket brydde han sig inte ett dugg, kadisch, så blev man dumpad då.


Nu är ordningen återställd, mommo är i Kiruna och mamma får äntligen lägga honom för natten tillsammans med pippi lopplopp (pippi långstrumpsdockan som mommo hade med sig).


Eftersom jag glömde bort att fota några bilder den här gånger blir det en från i somras.
Sixten med pippitofsar (behöver jag säga att pippi är hans idol?), bullar och mommo. Kan livet bli bättre när man är 2 år?Hejkonbacon

Ikväll ska jag på mitt livs första kräftskiva, blir väl som Julia Roberts och ostronen i Pretty Women. Trevligt ska det bli i allafall. Nu är det bara 2,5 timme innan jag får lämna min arbetsplats, nice!

RSS 2.0