Äntligen nakenfis!

Sol, barfota fötter och Sixten kiknade av glädje över att han äntligen får börja springa utan kläder, vill man stanna tiden en stund-åh, ja! Bilden på mig har inte Ante tagit, utan Sixten,vilket kan vara en av anlednngarna till att man faktiskt ser vem som är på bilden. När jag går tillbaka och tittar på bilder av våra 10 år gemensamt så är det INTE många foton på mig. Ungefär ett var 4:e år och hälften av dem sover jag på. Det beror INTE på att jag har legat och dreglat under mer än en tredje del av vårt gemensamma liv utan att Ante är totalt ointresserad av fotografering. Det finns miljarder med foton på Ante och Sigge men inte många på mig med honom, så skulle någon okänd titta genom våra album hade de kunna tro att Sigge levt mesta delen av sitt liv moderslös. Jättetråkigt, för det är ju lite kul att se hur man förändras under årens lopp (jag vet att jag kommer ångra det där uttalandet...).

Är lite jet lag:ad efter två nätters arbetande, fy tusan vad svårt det är att sova när det är kvavt, varmt och soligt ute. Jag som tidigare aldrig haft några problem med att sova, vaknar nu alldeles klarvaken efter 4 timmar. Som tur är går jag inte mycket nätter för då hade hela livet rasat har jag en känsla av. PMS + nattarbete= inte bra.

Lovade mamma att fota "hennes" tulpaner när det blommar och nu står de där i all sin glans.


Tulipaner

Nu har det regnat och varit mulet i 10 dagar, gissa om man är trött eller trött. Att jag har hur mycket lakan som helst att tvätta och hänga på tork ute gör ju inte saken bättre.

Men tulpanerna verkar trivas och blomma, vet inte om det är något tulpanår i år efter all snö, eftersom jag inte kan minnas att vi hade så här mycket tulpaner förra året.Imorgon har vi klinikdag-i vimmerby. Skitkul med heldag från 07-19. Undra om man kommer vara trött eller trött, efter det. Annars händer det inte så mycket här. Syskon till Sixten verkar dröja och Ante är fortfarande hemmaman, minus förkläde dock, men det tar sig, nu har han börjat planera OCH plocka fram mat ur frysen för tining. Om tre månader till så kanske maten är klar när jag kommer hem (nice).


RSS 2.0