Seperationsångest redan och jag åker först imorgon

Hur ska jag klara mig utan Sixten i 1.5 dygn?!  Vad tänkte jag på när jag tackade ja? Så länge har jag inte varit ifrån honom tidigare, jag har inte ens varit borta från honom EN dag. Den som sa att livet inte ändras efter att man fått barn visste inte vad den pratade om...

Working day and night, ändå har jag semester

Semestern är här, men det känns inte riktigt så för än så länge har jag inte haft en enda slappa-slöa-dag eller en dag utan jord överallt. Fast jag är inte ensam om det, då alla jobbar som attan här. Just nu så gjuter pappa och Ante altanen. Så vi har inte legat på latsidan. Som om det inte är nog så åker jag hit imorgon, för att jobba ideelt, hur dum får man vara?! Men det kommer nog bli kul med, med tanke på att det är över 15 år sedan man var på festival sist. Undra om man kommer känna sig gammal eller gammal bland alla kidsen där. 

Update

Jag har varit upptagen med besök norrifrån (och då menar jag inte isbjörnar och polarrävar) och har därför inte hunnit vara här på ett tag, men nu äntligen har min semester börjat så jag hoppas jag hinner göra lite uppdateringar då och då. Här händer det lite saket, Ante och pappa har börjat gräva upp kring altanen för att bättre på ytskyddet så det förhoppningsvis inte är så fuktigt på ena väggen i källaren. Nicklas, Råne och Flisan börjar fara uppåt landet idag och det kommer bli tomt utan dem. Sixten kommer fortfarande stå och rop "FIA" nedanför trappen efter Flisan och demonstrera sin kärlek till henne genom att nypa, sparka och slå henne så fort hon visar sig. Nu är det ovanligt tyst på honom så jag måste nog kila och titta vad han gör...  

Våran ena spisplatta har förresten gått sönder.

Svärmor och Tore är och hälsar på så mina inlägg här har halkat efter lite. Till råga på allt så har Sigge hamnat i en "jag vägrar somna på kvällen-period", var så länge sedan han krånglade med det så man har hunnit glömma bort hur jobbigt det är. Alla andra som har 2-åringar, har ni samma problem? Gissar att det är något med åldern, men man har hunnit bli van vid att ha lite slötid tillsammans på kvällen när han ligger och sover. 

Det händer så mycket nu med Sixten och jag önskar att jag kunde skriva ner allt, men det hade blivit en bok. Men det mest imponerande just nu är att han lär sig saker så fort, både ord och praktiska saker. Det är han som är förste handlangare till Tore som snickrar ihop en vedbod. Tore ber sigge hämta hammaren och han kommer med hammaren OCH spik, bara det!

Idag fick jag och svärmor lite egentid på IKEA, snacka om toppendag, lite dyrt blev det förstås...men nu har jag en massa fina prylar och lite nytt gardintyg. Min dröm just nu är ett eget pysslerum och med tanke på att jag fick panduro katalogen i veckan så har jag tusen ideer men alldeles för lite tid, suck. 

Förlåt mamma, jag har än en gång lovat henne bilder på våran trädgård, men dagen efter jag hade pratat med dig så plockade Sixten av alla blombladen på busken när vi rensade ogräs, så just nu är den inge vidare snygg, får vänta tills nästa buske blommar (om den gör det i den här torkan och sen ösregnet). Men här kommer två bilder på Sigge i allafall.

                            


RSS 2.0