Wildlife

Igår var vi med öppna förskolan i Skälby (ett jättestort grönområde med lekpark och djur). Det var jättefint väder, sådet blev premiär för Sigges nya solmössa.


Det blev lek och bus och sen slog frisk luften till :-)Själv satt man och snorade och nös stup i kvarten, förbaskade pollen. Sigge fick sin första nära-hästen-upplevelse med. Han fick klappa en av hästarna och tyckte det var jättespännande och roligt-ända tills den vände på sig och tittade rakt på honom, då skrattade och skrek han av skräckblandad förtjusning och klättrade längst armarna på mig i famnen. Sen började ett par äldra barn mata hästarna med morötter och då tyckte Sigges mamma att det var dags att gå, eftersom hans små armar kan vara förvillande lik en morot (att hon har respekt för stora djur med stora tänder har inget med saken att göra).  Det blev fika istället och sigge satt still i stolen i hela två minuter säkert innan han ville ner i gräset igen.


Nu är det baddags för lill och storkillen. Sigge har en förkärlek till att visa sin mamma duschmunstycket, varav hela badrummet är sjöblött efteråt (inklusive mamman). Så nu ska jag gå ner och sätta på cyklopet och titta till de små blötdjuren. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0